lauantai 1. syyskuuta 2012

kuukuna on hassu sieniTosin googlen mukaan kuukuna näköjään on lähinnä marimekon kangaskuosi. Siitä kuukunasta ompelin Home Sweet Home-essumekon (Ottobre 1/2012). Leikkasin mekkosen yhtenä palana. Lipastosta löytyi vaaleanharmaata kanttinauhaa jolla kiersin reunuksen. Olkaimiin laitoin nepparit. Näinkään yksinkertainen ompelus ei mennyt ihan niinkuin Strömsössä. Kantti ei vaan asettunut kauniisti tiukimpiin kaarteisiin, ja kun hieman toisella kädellä sitä puuhastelin siinä ohessa kun laitoin muksuille ruokaa ja keksin muuta aktiviteettia, en jaksanut kovin pedantiksi heittäytyä. Jos mekko ensimmäisestä pesustaan selviää yhtenä kappaleena, on se ihan ihana ja riittävän käyttökelpoinen (varmuuden vuoksi kuvasin kuitenkin ennen pesemistä). Enempää en voisi toivoakaan, ja ensi kerralla sit parempaa jälkeä. Tykkään niin noista väreistä! Ja lapsukaisesta, jolle hassu mekko sopii kuin nenä päähän.

7 kommenttia:

MINNA kirjoitti...

Aina ne ompelukset ei tosiaankaan mene kuin Strömsössä, mutta siitä huolimatta essumekosta tuli tosi kiva. Kangas näykkää just passelilta lapselle :O)

Kati kirjoitti...

Kuukuna on kyllä kiva kuosi ja kieltämättä hassu sieni. :) Essumekosta tuli tosi soma, toivotaan, että se ei nokkiinnu pesemisestä.

Minna kirjoitti...

MINNA, mä olen ommellut sen verran vähän ja harvakseltaan, ettei oikein ole rutiinia kehittynyt, joten tää on aika tavallinen tarina. Nyt onkin harjoittelut menossa ennenkuin pilkon kankaat omaan mekkooni.

Kati, pietään peukkuja pesun suhteen. Kiva tuota olis tämä talvi käyttää. Kangasta tosin jäi jäljelle, mutta olis sen varalle muitzakin suunnitelmia.

Salla kirjoitti...

Tuo mekkonen on tosi kiva, ja sen värit sopivat mainiosti syksyyn ja pienelle tytölle. Pienet kauneusvirheet eivät todellakaan hypi tuosta silmille, joten ahkeraan käyttöön vaan uusi hauska mekko! :) Mitä muuten loppukankaasta on suunnitelmissa?

Minna kirjoitti...

Mekkoa mekkoa, mutta toisen mallista ja toiselle tytölle. Ja käyttöön tämä kyllä pääsee, jos vaan tulee säällisessä kunnossa pesukoneesta ulos.

Maikki kirjoitti...

Kylläpä tuli kiva essumekko! Ja olenko muuuten vielä muistanut mainiata, että tämä uuden blogisi nimi on minusta aivan ihana :).

Minna kirjoitti...

Kiitos Maikki :)