torstai 17. tammikuuta 2013

tunnustan


Pelin henki on seuraava:
- kiitä tunnustuksen antajaa ja linkitä hänen bloginsa
- valitse viisi (5) ihanaa blogia, joilla on alle 200 lukijaa, kerro tunnustuksesta jättämällä kommentit kyseisiin blogeihin
- toivo, että bloggaajat, joille jätit tunnustuksen, antavat sen eteenpäin
Minä sain tunnustuksen Katilta, joka pitää blogia nimeltä Kirahville kaulahuivi, joka on nimi, jota olen monasti kadehtinut. Kuten taannoin totesin, nimet ja otsikot ovat heikkouteni. Minkä tunnustan. Ja Katia kiitän.
Seuraavaksi täytyy tunnustaa tekninen heikkouteni, sillä blogeja luetaan sen verran monen kanavan kautta etten tiedä mistä voin olla varma blogin lukijamääristä. Kai sekin tieto jostain olisi utsittavissa, mutten osaa. Joten älkää teilatko, jos jollain blogilla on enemmän lukijoita. Muuten yhtä lukuunottamatta näissä kaikissa neulotaan!
Valaan villapaita, villamyssyjä, -takkeja ja sormiharjoituksia
tila, lasten kanssa ja viisaita ajatuksia 
siina*k knits - ja muuten todella taitavasti!
Mustikka, jossa Tuija kutoo ja juttelee
Lepopuikko, äärimmäisen taitavaa neuletarinaa myös täällä

4 kommenttia:

heini kirjoitti...

heh, meilläkin ehkä ihan kohta neulotaan!! kiitos tunnuksestasi! p.s. en ole perillä kuinka moni blogissani vierailee päivittäin, koska en nykyään muista tutkailla tilastoja! aikoinaan seurasin, mutta se on jostain syystä jäänyt.

Tuija kirjoitti...

Kiitoksia! :) Blogissani to-del-la-kin käy alle 200 kävijää päivässä, joskus on käynyt vain yksi (joku tosi kiltti). Vai tarkoitettiinko tässä blogin tilaajia? Pitäiskö sitä blogia kenties päivittää, siis tehdä uusi postaus? Toivottavasti semmoinen syntyy viimeistään ensi viikonloppuna, lähellä se jo on. :)

Minulla ei muuten ole aavistustakaan, miten muiden kirjoittamien blogien lukijamäärän saisi selville. En seuraa mitään listoja enkä tunne tilastomestoja, jos sellaisia on.

Minna kirjoitti...

Heini, kiva jos sielläkin pian neulotaan! En mäkään juuri seuraa tilastoja, kun en ole keksinyt, millä lailla siitä hyötyisin.

Tuija, kuvittelin tuon tarkoittavan kahtasataa vakilukijaa noin yleensä. Mutta kun blogia voi lukea niin monen kanavan kautta on vähän hankala tietää moniko sitä nyt oikeasti lukee. Itsekin luen blogeja aktiivisesti, mutta en taida missään tilastoissa näkyä kun en tilaa päivityksiä mitään kautta (siis blogilistan, googlen tms.). Joten aika lailla katsoin nyt että blogissa näkyvässä lukija-kuvakkeessa ei ole sitä kahtasataa, riittäköön se :D

siina*k kirjoitti...

Kiitos, Minna!