torstai 31. tammikuuta 2013

 
 
En ole viettänyt hiljaiseloa vaan päänsisäinen lama vaivaa. Ja sen kun höystää kiirellä, opiskeluahdistuksella ja sairastavilla lapsilla saa muuten aikaiseksi melkosen karvaan sopan! Siinä jää moni asia toistensa jalkoihin. Valmiiden töiden blogiin saattaminenkin tuntuu nyt niin työläältä, että jätetään väliin se valmistunut, se puikoilla oleva ja se oma tupsukkaanikin. Palaan niihin myöhemmin. Tässä mallitilkun verran sitä, joka on suunnitelmissa. Palaan siihenkin. Kunhan herään tästä koomasta.

6 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Onpas siellä monta ihanaa neuletta valmistunut tai tuloillaan! Tsemppiä kiireeseen ja sairasteluihin ja ahdistukseen ja kaikkeen, vähän samanlaista täälläkin!

MINNA kirjoitti...

Kaikkea ihanaa siis tulossa. Tsempit kaiken hulinan keskelle!

Minna kirjoitti...

Paula, tsempit sit sinnekin! Taitaa olla niin että lapsiperheen normaaliarkea tämä on, sitä ei vaan millään tahdo uskoa todeksi...

MINNA, kiitos sullekin :)

outi kirjoitti...

Haa, mullakin on tuohon Driveniin langat valmiina. Pitäisi vaan edetä siihen pisteeseen jonossa, että sen saisi alulle. Koomaa ja kaaosta täälläkin.

Kati kirjoitti...

Ilmeisesti koomaa on enemmänkin liikenteesä... Nimimerkillä parin tunnin päikkärit tänäänkin. Aikaansaavuus on todella vähissä.

Minna kirjoitti...

Outi, kas vain! Onko kauniin harmaat langat vai aiotko ihan tunnustaa väriä?

Kati, ei kivaa. Päikkäreistä olen kateellinen. Nukun aika huonosti öisin, mutta päiväuniin ei tunnu koskaan löytyvän aikaa. Ehkä se olisi vaan järjestelykysymys, mutta en osaa järjestää.