tiistai 6. marraskuuta 2012

miehen kädenjälki

 
 
 
Olohuoneen vaaleat seinät tuntuivat kaipaavan jotakin. Juuri tuohon kohtaan, tilanpuutteen vuoksi valitettavaan katveeseen joutuneen laitetason yläpuolelle, se jokin oli ehdottomasti jotain musiikillista. Oikeasti homma kulki käytännön kautta, sillä levyt on varastoitu yläkerran kirjahyllyyn, ja noille tauluhyllyille saatiin pieni käsivarasto ihan soitinten viereen.  Korkealle sijoitettuna levyt ovat turvassa pieniltä käsiltä. Hiukan huvittaa tuo paraatipaikalle päässyt The Sensual World. Antaakohan se vähän turhan älyllisen kuvan huushollista, jossa kuunnellaan pääasiassa Ipanapaa ja Robinia... Mutta hei, tämä taidekokoelmahan ei ole staattinen. Nytkin otin kaukosäätimet pois kuvaamisen ajaksi.
 
Idea ja toteutus tuon paremman puoliskoni. Usein sisustuksesta puhuttaessa sanotaan asunnon kaipaavan "naisen kosketusta", mutta meidän kodissa näkyy miehen kädenjälki.
 

2 kommenttia:

heini kirjoitti...

Tykkään! Kiva kun kaikki käyttötavaraa ja samalla kaunistaa. Ipanapat on parhaita!

Minna kirjoitti...

Minä tykkään myös juuri sellaisesta. Ja Ipanapat ON hyviä! Monet kappaleet ovat parempia, kekseliäämpiä, hauskempia ja oivaltavampia kuin aikuisille suunnattu tuotanto. Pistää miettimään...