keskiviikko 25. helmikuuta 2015

kranttu pipopääMalli/Pattern: VulcanSpy Hat by La Maison Rililie 
Lanka/Yarn: Madelinetosh Tosh Sport (antler), 
The Uncommon Thread Merino Sport (salty air & smudge) 
Puikot/Needles: 2,5 mm, 3 mm ja 3,5 mm

Nämä mainiot korvalliset taitavat olla yksi tämän talven hittijutuista. Ja mainiot ne ovatkin. Pidän myös liukuvista värinvaihdoista ja yksinkertaisesta pintaneuleesta. Joten lapsille neulomieni pipojen jälkeen jäin siihen aatokseen että mulle kans! Neuloin pipon jämälangoista, joista jokainen on ihana. Ja yhdessäkin ne ovat ihanat. Lopputulokseen ei voi olla kuin tyytyväinen. Mutta kas kun mä näytän tässä pipossa ihan norjalaiselta ex-hiihtäjältä huoltoaseman pihassa. En tiedä mistä se johtuu. Kaverini äiti totesi joskus neuloessaan teini-ikäiselle kaverilleni pipoa, että tytöllä on "hyvä pipopää". Mulla ei ilmeisesti ole hyvä pipopää, vaan erittäin kranttu mallin suhteen. Lahjavakka saa tästä täytettä, vaikka värejä jääkin haiku. 

7 kommenttia:

Riitu kirjoitti...

Tykkäät piposta mutta hylkäät sen, koska kuvittelet sen näyttävän hassulta?? Jos pipa tuntuu hyvältä, anna sille vielä mahdollisuus. Pakkasia odotellessa...

Ingi kirjoitti...

Siinä on hieno pipo!

Minna kirjoitti...

Riitu, en vaan tunne oloani kotoisaksi tässä pipossa. Toisissa pipoissa tunnen, joten ehkä tämä sopii paremmin jonkun toisen päähän. Kovasti tästä kyllä tykkään. Sellaisen neulomuksen voikin hyvällä omallatunnolla antaa eteenpäin, josta itsekin tykkää :)

Ingi, kiitos :) Malli on hyvä ja niin ovat väritkin.

Kati kirjoitti...

Kaunis pipo, mutta ymmärrän hyvin tuon ongelman. Mä näytän totaalisen urpolta pipo päässä. Tähän mennessä en ole vielä hyvän näköistä löytänyt, joten käytän sit niitä, joita on ja näytän urpolta. ;)

Minna kirjoitti...

Kati, en mäkään varmaan järin hehkeä pipoissani ole. Mutta jotkut vaan tuntuu omilta, jotkut ei. Ja kyllä mun mielestä urpolta näyttää lähinnä se, joka ehdoin tahdoin palelee kun on kylmä. Pipo päässä näyttää aina fiksummalta ;)

Neulisti kirjoitti...

Voi kurjuus. Neulojan painajainen, kun tykkää tuotoksesta kuin hullu puurosta, mutta se ei vaan passaa itsensä päälle. Voihan ryönä. Parempi onni ensi kerralla!

Minna kirjoitti...

Jep. Mutta joskus käy näin. Onneksi ei joka kerta :)