perjantai 1. marraskuuta 2013

muovikassiton movemberMarraskuu tuntuu olevan suosittu kuukausi erilaisille tempauksille. Tämän olen rekisteröinyt, vaikka aktiivisuustasoni huiteleekin jossain nollan tietämissä. Muovikassiton marraskuu on kuitenkin niin hyvä idea, että osallistun parhaan taitoni mukaan. Eli aina kun muistan tempaista kankaisen kauppakassin mukaan kauppareissulle. Kassi tosin on liian pieni tämän poppoon ruokaostoksiin, mutta hyöty se on pienikin hyöty. Kestokassinhan voi ommella itsekin, mallia voi ottaa vaikka täältä. Silitin omat kassikankaani jo toukokuussa. Valmista voinemme odottaa ensi vuoden marraskuuksi.

Mitä taas tulee movemberiin, en osallistu. Toivon, ettei miehenikään osallistu. Viikset toimivat korkeintaan paitaan aplikoituna. Mutta parran saa kasvattaa. Sellaisen ehdan kokoparran. Turhamaista leukapartaakin vieroksun.

8 kommenttia:

outi kirjoitti...

Mies oli mukana movemberissa viime vuonna, mutta kun ei sillä raukalla karva kasva.. Muivikassittomasta en ole kuullutkaan.

Minna kirjoitti...

Outi, muistinkin että kirjoittelit tästä viiksienkasvatuksesta vuosi sitten. Mulle ei ole avautunut se, miten viiksien kasvattaminen auttaa hyväntekeväisyyttä. Mä voisin tehdä lahjoituksen jotta mieheni EI kasvattaisi viiksiä. Ja ellet ollut kuullut muovikassittomasta, niin olipa hyvä että kirjoitin siitä :D

heini kirjoitti...

Melankolinen marraskuu... Muovikassiton marraskuu oli jäänyt huomioitta minultakin. Kauppakassien kohdalla asia on kohdallani jo selvä, mutta mielessä on ollut, että haluaisin muistaa aloittaa kaupan hedelmä- ja vihannesosastolla muovipussittomuuden. Joskus näin jossakin kevyitä kangaspussukoita. Yhtälailla ne kulkeutuisivat kauppaan mukana kun kerta kauppakassitkin. Mutta ehkä muistan tämän asian myös sitten vasta joskus ensi marraskuussa :).

Kati kirjoitti...

Muovikassiton marraskuu kuulostaa kylä hyvältä. Meillä muovikasseja harrastetaan kauppareissuilla ääriharvoin muutenkin, mutta kuukauden nollatoleranssi ei sekään varmaan haittaisi. :) Movember saa jäädä omaan arvoonsa, ei viiksiä tänne kiitos kenellekään. ;)

Niinu kirjoitti...

Loistoidea tuo muovikassiton marraskuu!Kunpa mahdollisimman moni ottaisi siihen osaa,vaikka ei niin mediaseksikäs ookkaan kuin movember...

Minna kirjoitti...

Heini, melankolinen marraskuu sopisi ainakin omiin tunnelmiini parhaiten. Mutta jospa nämä "projektit" omalta osaltaan avittaisivat :) Kestohedelmäpussit ovat hyvä idea, siis sitten kun siihen varsinaiseen kauppakassiin ei enää tarvitse kiinnittää huomiota.

Kati, meillä muovikassittomuus on valitettavasti satunnaista, mitoitin tavoitteeni sen mukaan.

Niinu, minustakin muovikassittomuus on loistoidea. Mutta ei tosiaan näytä saaneen suurta näkyvyyttä.

Nimetön kirjoitti...

Muovikassi on tullut napattua kaupasta yhä harvemmin, kun aloin jemmata aina pari kangaskassia autoon valmiiksi. Kauppareissu siis osuu yleensä automatkalle. Vielä kun saisi hurautettua valoverhokankaasta muutaman kestopussin hedelmille. Mallille, jossa olisi hintatarralapulle toimiva ratkaisu, olisi kysyntää. Sellaisessa harsokankaassa ei nimittäin pysy, ja jos pysyy, raastaa kangasta aika tehokkaasti.

Minna kirjoitti...

Anonyymi, olen joskus saanut lahjaksi kestohedelmäpusseja, jotka oli ommeltu jostain liukkaahkosta läpinäkyvästä tekokuidusta. Siinä hintalappu pysyi hyvin, ja lähti helposti pois. Harsokangas varmaan nyppyyntyy ikävästi. Jos siihen ompelisi hintalapunpaikan jostain toisesta materiaalista?