keskiviikko 14. toukokuuta 2014

...


Käykö teille koskaan niin, että hyvältä tuntunut idea muuttuu toteutusvaiheessa epämääräiseksi ja menettää hohtonsa? Että neulepinnaksi muotoutuminen saa vyyhdeillä houkutelleet värit latistumaan tai muuttumaan tunkkaisiksi? Että malli vaikutti hauskalta, mutta onko se sittenkään kovin käyttökelpoinen.

No, mulle kävi juuri niin. Neulon loppuun kuitenkin, koska tämä kortti on pakko nähdä käännettynä. 

7 kommenttia:

Liina kirjoitti...

KÄY. Toivon, että tuossa käy kuitenkin hyvin. Mulle yhden huivin kanssa kävi huonosti - se, mikä tehdessä arvelutti, arvelutti valmiissa työssä vielä enemmän. Pitäiskin kirjoittaa siitä.

(Mutta tuo kuva näyttää minusta kyllä tosi hyvältä.)

Tuuli P kirjoitti...

Valitettavasti tuttu tilanne. Miten värien kanssa erityisesti voi joskus käydä niin? Hmmm...

Heidi Y. kirjoitti...

Voi kyllä, mulle käy noin. Tosin harvemmin jaksan edes tehdä loppuun siinä vaiheessa. Kerran tein loppuun asti ja kadun sitä edelleenkin. Ihana lanka on nyt käyttökelvottomassa tekeleessä, kun en jaksa purkaakaan. Olis pitänyt omaa päätä kuunnella.

Mutta nuo värit näyttävät ihanilta kyllä mun silmään :)

Mia kirjoitti...

Kyllä. Monta kertaa. Erityisesti koneneuleiden kanssa. Kun neuloo koneella, prosessi on nopea ja niinpä neuloille pääsee harkitsemattomia tekeleitä hyvinkin helposti.

Soile kirjoitti...

Been there done that. Eka sitä neuloo ihan tohkeissaan ja sitten yhtäkkiä "herää" ja miettii että kuka värisokea nämä värit on valinnut.

Riitu kirjoitti...

Jo vain käy. Arvostankin suuresti lankakauppiaita, jotka uhraavat lankaa ja aikaa mallitilkkujen ja -töiden väkertämiseen potentiaalisten asiakkaiden arvioitavaksi. Valokuvan perusteella tuo sinun työ vaikuttaa kyllä lupaavalta!

Minna kirjoitti...

Yhteiskiitos kaikille kommentoineille. Huojentavaa ajatella etten ole ainoa. Lupaavalta tämä tuntuu, vaikka jokin kumma vaivaa mieltä. Jospa se asettuisi vaivaamasta kunhan saan kaikki värit kohdilleen ja kokonaisuus alkaa hahmottua.