tiistai 1. lokakuuta 2013

lisää perhospipojaSaumuroin vielä muutaman perhospipon. Tupsujen kera niistä tuli oikein hauskoja. Tein isommille tyttärille ja itselleni. Ja kovasti tykkään. Sen verran koleaksi vain kävi syksy, että trikoopipot tuntuvat hieman turhan köykäsiltä. Villaa olen kaivannut viime päivät. Mutta tuleehan aina uusi kevät ja kelit keveämmille pipoille. Pakataan perhoset sitä odottamaan, ja nautitaan rauhassa tulevasta talvesta!


7 kommenttia:

siina kirjoitti...

Kaunis kangas! :)

Minna kirjoitti...

Siina*k, niin on!

heini kirjoitti...

Tulee kylmä kun katsoo näitä kuvia :) Mutta pipot on kyllä niin mainiot!

Kati kirjoitti...

Vielä luvatiin vähän lämpöisempää. :) Mutta aika nopsaan meni kyllä trikoopipoaika, ainakin huppu on ollut meilläkin isommalla tytöllä lisälämmikkeenä useampana aamuna...

Minna kirjoitti...

Heini, kylmä oli tuolla rannallakin. Ja kuvat pimeitä, tunnelma suorastaan synkkä... tällainenkö syksy on?

Kati, tänään piti olla lämpimämpää. Aamulla elohopea nollassa. Hmm... Mutta aikansa kutakin, jatkuihan kesä toisaalta pitkään :)

Näppi kirjoitti...

Ihania kankaita lakeissa. Nuo ryttypipot on kivoja. Villaa on pitäny kaivaa tääläki kaapeista jo. Silti tykkään syksystä ja näistä kuulaista "rapsakoista" syyskeleistä.

Paljon kivvaa tänne on ilimaantunu pitkän blogitaukoni aikana. Nyt taas koitan palata langoille. :)

Minna kirjoitti...

Kiitos Näppi, nämä perhoset on munkin suosikkejani. Syksy ja viilenevät säät myös :) Puolensa kaikessa. Kiva kun olet palannut!