torstai 3. lokakuuta 2013

ei aina käy niin kuin haaveillaan

 

 
Tulin vain kertomaan että kovasti suunnittelin, purkuun meni. Vastenmielisyyteni puuvillasekoitteisia lankoja kohtaan kasvoi, ja sain jonkinlaisen pastelliähkyn. Sirkusteltantekeleen purettuani turhautuminen ei ota laantuakseen. Jos olisi kokkokausi, heittäisin pastellit roviolle. Mutta kun ei ole, pitänee keksiä rakentavampia tapoja asian käsittelyyn. Ehkä nöyrryn, ja miehen kehotuksen mukaisesti tikutan muksuille lapasia.

6 kommenttia:

Näppi kirjoitti...

Mitä oisit teheny? Multa menny ohi tai sitte en ymmärtäny mikä on sirkusteltantekele... :) Lapasia voi neuloa aina, valamistuvat nopiasti. Vaikka kyllä se hukkaanmeneminen muakin harmittaa aina, mutta ehkä ne lapset aikusina oppivat pitämään lapasensa tallessa. ;)

Minna kirjoitti...

Olisin tehnyt ekaluokkalaiselleni sellaisen pilven reunalla-takin. Mutta värityksestä tuli mieleen sirkusteltta. Kokoa suurensin ainakin kaksi kertaa. Kolmannessa versiossa on kaksikymmentä silmukkaa enemmän kuin ensimmäisessä, mutta yhtä kittana sekin... ei olisi saman lapsen päälle mennyt. Ajattelin että teen pikkusiskolle, mutta sitten löi se sirkustelttaefekti rankasti vastaan. Ehkä siirryn niihin lapasiin, että saan edes jotain valmista.

Äiti Jellona kirjoitti...

Hei! Lähdin mukaan blogihaasteeseen, ja laitoin nyt sinulle blogissani http://aitijellona.blogspot.fi/ blogihaasteen. Käy kurkkaamassa, sillä tarkoitus on lisätä blogien näkyvyyttä :) Upeat blogit ansaitsee lisää lukijoita!

Minna kirjoitti...

Kiitos Äiti Jellona! Kävin kurkkaamassa ja palaan asiaan piakkoin.

Rhia kirjoitti...

Mulla on karmea vastustus puuvillaneuleita vastaan. Vissiin peruja 90-luvulta kun puuvillaneuleet olivat muotia, paksuja, painavia ja hirveän venyviä. Ja pesusta tulleina semmoisia peltilevyjä että huh. En oikein osaa puuvillaa neuloakaan tästä syystä.

Olisiko pilvi-malli ollut liian symmetrinen ja siinä syy sirkustelttamaisuuteen? Ainahan voit pistää langat kiertoon jos tuntuu ettei niistä saa aikaiseksi mitään... Vaikeaa, tiedän :D

Minna kirjoitti...

Rhia, mulla on juuri samat muistikuvat puuvillaneuleista. En myöskään pidä puuvillan tunnusta neuloessa enkä valmiissa neuleessa - minkä aina silloin tällöin unohdan.

Saatat muuten olla oikeassa tuon symmetrisyyden suhteen. Lankojen kohtaloa täytyy vielä miettiä. Kiertoon on hyvä vaihtoehto, mutta en ole vielä heittänyt toivoani niiden suhteen.