tiistai 28. elokuuta 2012

Titityy


 
 
 


 
 
Vähempi olen neulonut viime aikoina ainakaan valmiiksi asti, mutta ei se tarkoita, etten kävisi yhtenään hypistelemässä villaihanuuksia. Haaveilu on iso osa tekemistä. Aika ajoin hyvin iso. Kaupungissa on muutama lankaliike, joista Titityy on ehdoton suosikkini. Ehkä siksi, että siellä materiaalikrantuinkin neuloja saa vastusta. Ja hyvin usein poistuu kassi täynnä ihanuuslankoja. Valikoima on huikea! Eikä Titityyn muutto uusiin tiloihin Toivolan vanhaan pihaan ei ainakaan vähennä sen vetovoimaa. Olen ehtinyt pari kertaa käydä siellä ihastelemassa lankoja ja uutta liiketilaa, joka on henkeäsalpaava. Viimeksi onnistuin pääsemään ulos tyhjin käsin, mutta ehkä se johtui vain lamaannuksesta kaikkien houkutusten edessä. Siellä vanhojen seinien sisällä on kuulkaa villahullun taivas!

4 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Mä en ole ikinä päässyt paikan päälle tuonne Titityyhyn, kun on niin kaukana. Mutta käyn niiden nettikaupassa kuolailemassa aina silloin tällöin ja viimeksi tilasinkin sieltä itselleni langat kahteen pipoon.
Olisi kyllä ihana päästä paikanpäälle, etenkin nuo uudet tilat ovat lisänneet houkutusta huomattavasti.

Kati kirjoitti...

Mä olen kans tilaillut Tiinalta netin kautta ja joskus päässyt messuilla ihanuuuksia silittelemään. :) Tuo uusi kauppa näyttää kyllä niin ihanalta, että ihan pikkuisen kutittelee ekskursio Jyväskylään päin... Ehkä se sopii viisivuotissuunnitelmaan. ;)

Neulisti kirjoitti...

Musta alkaa tuntua, että kaikki Suomen bloggaajat asuu Jyväskylässä! :D Tuo uusi liike on kyllä niin ihana..

Minna kirjoitti...

Anna, Titityyn nettikauppa toimii käsittääkseni loistavasti! Musta siis tuntuu, että kaikki yrittäjät eivät pysty hanskaamaan sekä kivijalkaliikettä että nettikauppaa yhtä hyvin. Valikoima on molemmissa sama, mutta onhan se tietysti eri asia päästä hypistelemään ja katselemaan lankoja ihan livenä.

Kati, ehdottomasti teet viisivuotissuunnitelman! Toivolan piha vaikuttaa siltä että sehän on valmistuttuaan oikea turistinähtävyys, joten ei tarvinne olla neuloja löytääkseen sieltä mielekästä katseltavaa.

Neulisti, musta taas tuntui joku aika sitten että kaikki Suomen bloggaajat asuvat Tampereella ;) Ja monesti että Helsingissä. Ja aika monesti tuntuu että sopisi itsekin olla siellä juuri nyt. Tällä hetkellä oon kyllä ihan tyytyväinen sijaintiini, kuvissa näkyvistä syistä.