keskiviikko 15. elokuuta 2012

seinät kun saan valmihiksiHarakan lauluja on nyt lisätty blogilistalle ja bloglovin'iin. Tarvittavat napit löytyvät ainakin tällä haavaa alapalkista. Mietin itsekin parasta tapaa lukea blogeja. Mulla on ollut oma lista blogin sivupalkissa, mutta ehkä on olemassa kätevämpiäkin tapoja.

Samalla vilautan meidän uutukaista "minimummulaa", joka rakentui takapihallemme viikonloppuna. Tämän kesän suurprojektin ideoi mieheni ja pääosin toteutti hänen isänsä. Tyttöjen ukki on kauhean taitava! Minusta on hauskaa että mökki rakennettiin pääosin jämätarpeista. Ainoastaan ikkunalasit leikkuutettiin mittojen mukaan. Ikkunapuitteet ja haat ovat vanhasta talosta, laudat ja kattohuopa remonttijäänteitä, maali samaa jolla mummulan ulkolaudoitus on maalattu. Siitä tuo työnimikin tulee. Lopullinen nimi tuvalle on hartaassa mietinnässä. Ukki haki metsästä karahkoita, valitsi huolella parhaat ja veisti niistä ovenkahvat. Oven puinen salpa on minusta erityisen hieno.

Toistaiseksi tupa on tyhjillään. Sairastuin heti sen valmistuttua, ja niin se vaan menee että pienten lasten kanssa kaikki ylimääräinen karsiutuu sellaisessa tilanteessa pois. Mutta hiljaa hyvä tulee. Eiköhän tuvassa ehditä joka tapauksessa leikkiä kesän ja syksyn mittaan vielä monet leikit.

2 kommenttia:

MINNA kirjoitti...

Kaunis, huolella tehty minimummola. Lapset tykkää varmasti ja seinien sisällä voi leikkiä pitkälle syksyyn.

Minna kirjoitti...

Kyllä, huolella tehty. Ukki halusi itse tulla kokoamaankin sen meille, että varmasti menee oikein ;)