maanantai 25. maaliskuuta 2013

maanantai ja maaliskuu


Maaliskuu näyttää muodostavan omaa vuosittaista perinnettään perheessämme: olemme sairastaneet koko kuukauden tänäkin vuonna. Itse kaaduin petiin melkein heti saatuani perhosmekon paininjalan alta, eikä kone ole vieläkään käynnistynyt kunnolla uudelleen. Odotettavissa siis matalapainetta ja totista turhautumista, kun ompeluintoa olisi ja neulerintamallakin jono toteutettavia, mutta kahden viikon opiskelurästit painavat pahasti päälle. Ken aikaa taikoa osaisi! olisi nyt kovasti tervetullut tänne taikomaan.      


Vaan ei auta kun vetää syvään henkeä, keittää kuppi kahvia, istua alas ja reunasta aloittaa. Siitä päästähän se on aloitettava, joka juuri nyt vähiten innostaa. En siis ihan heti taida valmiita puikoilta pudotella, en mekkoja mallailla, ja uudesta keväthuivista ehdin haaveilla vain. Jos nyt kirjoittamiseen keskityn hetken, ja ihastelemaan sitä mikä on jo valmiiksi tehty. Tässä Kirpun askartelema pöllö.

3 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Ihanan pörheitä pajunkissoja :) Tsemppiä työvuoren selättämiseen!

heini kirjoitti...

Voi ei! :(

Ihana pienen rakkaan tekemä pöllö!

Minna kirjoitti...

Kiitos tsempeistä Emma.

Ja heini, näinpä juuri. Onneks on tollasia pöllösiä. Toissapäivänä autoin askartelemaan maatuska-paperinukkeja jäätelötikkuihin. Kivoaj juttuja kaiken tylsemmän keskellä :)