tiistai 26. helmikuuta 2013

neidonkyynelet

 
Malli/Pattern: Neidonkyynel by Emma Karvonen
Lanka/Yarn: Cascade 220 (harmaa), Knitlob's Lair Pohjan Akka (kahvi)
Puikot/Needles: 3,25mm (harmaat), 4mm (ruskeat)
 
Neitoseksi en itseäni tosiaankaan tunne, mutta muutoin tematiikka sopii hyvin menneiden viikkojen olotilaan. Lapanen neuletyönä sopii myös lyhytjänteiselle mielelle. Lapaspari on sukkia sutjakampi neuloa, ja tarpeeseen tulivat nämä, sillä joulukuussa neulomani piparirasat huopuivat jostain syystä nopeasti. Urauduin taasen niin, että neuloin saman mallin kahteen kertaan. Mutta mikäs neuloessa: ohje on hyvin kirjoitettu ja lopputulos kaunis. Sen verran kranttu kuitenkin olen, etten kaipaa kaksia samanlaisia kädenlämmittimiä, joten kahvinväriset odottavat eräitä synttäreitä. 
 
Mutta kun makuun pääsin, käytän sen myös hyväkseni: puikoilla pienillä on sormikasta tulossa. Sormikkaat eivät työläytensä vuoksi ole houkuttelevia neulottavia, mutta  näistä olen suorastaan innoissani! Löysin nimittäin harvinaisen kauniin mallin. Ihan harmittaa, etten ostanut samantien ohjetta ranteenlämmittimiinkin. Muutoinkin tuntuu mielessä viriävän kiinnostus erinäisiä projekteja kohtaan, mikä tuntuu hyvältä merkiltä. Koittaa se kevät tähänkin lumikasaan! Ainakin uskon niin.  

8 kommenttia:

hillanen kirjoitti...

Mitenkä sieviä!

heini kirjoitti...

Suunnitelmia on kiva tehdä. Minäkin haluaisin jotakin lämminsävyistä lankaa. Jotakin keltaista tai okramaista. Huom. taidan olla hurahtanut neulomiseen lopullisesti. Rakastan uusia bambupuikkojani.

Minna kirjoitti...

Hillanen, kiitos. Vaikka oikeastaan täytyy kyllä sanoa että hyvä Emma :D

Heini, suunnitteleminen on tosiaan ihanaa! Puoliakaan ei voi toteuttaa, mutta pääasia, että jaksaa taas innostua jostain! Eipä hullumpi hurahdus sitten sullakaan Katselinkin yhden postauksesi kuvia, että onko tuossa nyt se raitanen mistä oli taannoin puhe...?

Kati kirjoitti...

Kauniit tumput. :) Molempien sävy on minun silmääni sopiva, pehmeä.

MevrouwWalvis kirjoitti...

Hienot lapset!

Minna kirjoitti...

Kati, kauniita pehmeitä värejä, lempeitä oikein. Harmaa muuten purkulankaa ;)

MW, kiitos!

Tuija kirjoitti...

Kauniita ovat molemmat! :)

Minna kirjoitti...

Kiitos :)