perjantai 18. huhtikuuta 2014

pitkäperjantaiVinkasen vaan, että hengissä ollaan. Vähän ylityöllistettyjä, omaan osaamattomuuteen turhautuneita ja epäkypsiä vain. Noiden edellämainittujen ongelmien suhteen nimittäin. Ja vähän myös vertaistukea saaneita. Joten eivät asiat aivan vallan huonosti ole kuitenkaan. Mutta voivat pidättäytyä tällä tolalla vielä tovosen. Kehitämme sitkeyttä.

Kuva siis valehtelee paremmin kuin tuhat sanaa. Rairuohotkin hoiti päiväkoti.

5 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Voimia sitkeyden kehittämiseen. Ihana rairuohopupu. :)

Heidi kirjoitti...

Kuulostaa tutulta, mutta aika auttaa :) Keräile voimia :)

outi kirjoitti...

Hengissä ollaan täälläkin, väsyneitä tosin. Meidän pienemmällä on TAAS joku kaiken kaatava uhmakausi ja elämä on mennyt jatkuvaksi kinaksi. Ja missä viipyy luvattu lämpö? Aurinko??????? Hyvää pääsiäsitä silti. Vielä me noustaan.;)

Minna kirjoitti...

Kati, kiitos. Voimia kyllä tarvitaan juuri nyt. Onneksi on näitä piristäviä pikku tekijöitä tässä :)

Heidi Y., ajan kanssahan se tulee. Toivottavasti oppi ja valmistakin. Uskoisin.

Outi, voimia sinnekin. Kyllä tämä vielä iloksi muuttuu, ihan varmasti. Meillä on eletty tuota uhmavaihetta jo kuutisen vuotta putkeen, joten tiedän tunteen. Mutta usko pois, se helpottaa jossain vaiheessa! Mä olen vasta tottunut siihen, että ihanasta supersuloisesta kuopuksestani on kuoriutunut pahansisuinen kiusanhenki, mutta toisaalta koululainen alkaa aika-ajoin olla hyvinkin kypsä ja valoisa tenava. Ja hyvä tarkoitus sillä uhmallakin on noin kehitystehtävän näkökulmasta. Yritän ajatella silloin, kun oikein sieppaa... Hyvää pääsiäistä sinnekin!

heini kirjoitti...

Tunnelmaa kuvassa --ei kai haittaa, mistä se tulee. Meilläkin ilahdutti kovasti pienimmän kerhokylvöt ja hänen ja eskarilaisen kotiin kantamat pääsiäisaskartelut. Vasta tänään muistin, että olisi minulla ollut kaapissakin jokunen pääsiäiskoriste :) Unohdin aivan.