torstai 10. lokakuuta 2013

pilvenreunalta maan pinnalle


Kuuntelin miestä kuin kunnon vaimo ainakin. Hylkäsin pastellit ja ryhdyin ronskimpaan tyyliin. Onhan nyt syksy ja kaikkea. Puikoilla jämälankalapasta. Jalassa - kyllä ne kuvassakin vilahtavat! - raidalliset sukat, joista myös niitä lapastarpeita jäi. Sukat uusissa kengissä, jotka olin pakotettu ostamaan kipuilevien jalkojeni tueksi. Maailmassa nimittäin on sievän, tukevan, muotoillun tukipohjallisen nielevän naistenkengän kokoinen auko. Miestenosastolla sellaisia näyttää olevan tarjolla, järkevännäköisiä ja komeita. Mutta vaikka minulla naiseksi iso jalka, pienimmätkin niistä olivat liian suuria. Veljeni suosituksesta marssin erävarustekauppaan ja ostin Haixit, jotka kuulemma tekevät sankareita. Rumat kuin mitkä, mutta oi miten ihanaa on kävellä kivutta! Niin ihanaa, että kenkien rumuus on sivuseikka. Oikeastaan ne näyttävät ihan kivoilta. Vaikka pidänkin enemmän niiden yksien talvikenkien ulkonäöstä täytyy myöntää, että jotain samaa näissä on. On selvästi käynyt niin, että mukavuudenhalu on selättänyt turhamaisuuteni. Se saa minut hieman hermostumaan. Jalkojen kauttako se tulee, se keski-ikäisyys?

7 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Jos kivuttomuus selättää turhamaisuuden, niin so be it. Ja hei, kai se on myönnettävä, että ihan tyttösistä tässä tuskin enää käydään ;)

Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Minna kirjoitti...

Tuuli P, ehdottomasti näin kivuttomuuden osalta. Mutta keski-ikä, ei kai nyt vielä...

heini kirjoitti...

Musta noi on söpöt. Kengät siis. Olen myös nykyään hyvin mukavuudenhaluinen :). Toivottavasti jalkakivut helpottavat! Syksyllä tuntuu hassulta pukeutua pastelleihin. Mistäköhän tuokin ajatus lopulta tulee? Veikkaan, että myös vähän eri vuodenaikojen muotiväreistä (ei vain ulkona olevien syysvärien takia) eli aivopesun myötä :). Keväällä muoti hyväksyy pastellit, turkoosit, pinkit ja omenanvihreän. Syksyllä eri värit. No, toisaalta ihan luonnollista juurikin noin.

Minna kirjoitti...

Heini, söpöt tuntuu aika vinkeältä ilmaisulta näiden kohdalla. Mutta on äärettömän ihanaa, ettei joka askelella pistä nilkkaan ja satu jalkapohjiin. Se on kyllä saanut tottumaan näiden ulkonäköön melko nopeasti :) Ja varmasti muoti ja se, mitä ympärillä näemme (muiden pukeutumisessa ja kauppojen tarjonnassa) vaikuttaa näihin käsityksiimme. Harvemmin sitä vain tulee ajateltua.

Krisse kirjoitti...

Mä bongasin heti tuon, että Haixit tekevät sankareita! :-)
Oikeasti on hienoa, että olet löytänyt kengän, jossa jalka on kivuton.

Minna kirjoitti...

Krisse, se on aika hupaisa mainoslause :) Ja kiitos, oikeasti olen kauhean onnellinen tästä kävelytuntumasta.