perjantai 18. lokakuuta 2013

ensilumi


Syyslomaviikon aikana olen lukenut, pohtinut ja keskustellut kulutuksesta
monellakin tasolla. 
Että eikö tämä ole juuri sopivasti kulutettu.  
Shabby chic.   


Ensilumen hipaisu hurmasi
ehkä maailman kauneimmilla väreillä. 
Löytyisiköhän Cascadelta vastaavaa?   


Tältä näytti Kainuu eilen. 
Tänään jo pyrytti maan sakiaksi.

10 kommenttia:

heini kirjoitti...

voi miten kuvauksellista siellä on ollut. helsingissä ei meidän kulmilla vielä ole lunta, vaikka pari ilmassa leijuvaa lumihiutaletta olin tänään näkevinäni. ihanaista kainuuta tai missä nyt olettekaan :)

Minna kirjoitti...

Heini, pari päivää oli oikein kaunista, sitten tosiaan pyrytti niin että maisema muuttui arkisemmaksi. Mutta toivotan talven tervetulleeksi oikein mielelläni! Tosin epäilen että ehdimme vielä nauttia syksyisemmistäkin keleistä.

outi kirjoitti...

Kuura on niin kaunista. Koko tämä syksy on ollut yhtä visuaalista ilotulistusta. Oletko Kainuussa lomalla? Minulla on jotenkin semmoinen olo, että asuisit etelämpänä - vai houraanko minä nyt?

Minna kirjoitti...

Outi, lomailimme viime viikon mummulassa, mutta asun kyllä etelämpänä. Siellä TitiTyyn kupeessa ;) Syksy on tosiaan ollut ihanainen, toivotaan että talvesta tulee yhtä mahtava.

Krisse kirjoitti...

Onpa kaunista maisemaa!

Minna kirjoitti...

Krisse, eikö olekin. Noissa maisemissa kun voisikin itse asustaa, eikä vain silloin tällöin vierailla *huokaus*

Tuija kirjoitti...

Kaunista! Täälläkin on ollut viime aikoina kuuraisia aamuja ja pohjoisen puolella kuura on säilynyt läpi päivän. Kylmän kauden huipennukseksi meille satoi äsken jopa ensilumi, mutta lämmintä ja vesisadetta lupailevat illaksi.

Emma kirjoitti...

Upeita kuuraisia kuvia :) Myö meinattiin jäädä Kainuussa mökille lumen saartamiksi viikonloppuna :D Syyslomaelämyksiä!

Minna kirjoitti...

Tuija, palasimme vaaramaisemista kotiin, ankeaan pimeään ja harmaaseen perussyksyyn. Vettä luvassa tännekin. Mutta jos nyt jotain hyvää haluaa asiasta keksiä, niin nuo raikkaat ensilumen päivät päästään siis kokemaan toisen kerran tänä syksynä.

Emma, mekin katsoimme viime torstaina ikkunasta kun aura lähti ensimmäistä kertaa liikenteeseen. Lunta oli maassa varmaan parikymmentä senttiä, kun lähdimme kotiin päin.

Näppi kirjoitti...

Todella henkeäsalpaavan kauniita kuvia! Wautsi!!!!!!!