maanantai 23. syyskuuta 2013

sulkuportilla
Pieni eväsretki. Kirpputorilta löysin esikoiselle kahdet farkut viidellä ja puolella eurolla mikä oli hyvä, koska housuostoksille oltiin muutenkin menossa, mutta nyt ei tarvitse. Saumuroin tytölle tuubihuivin siiristä ja myyrystä. Ärsyynnyn aina kun ihmiset luonnehtivat ompelemisiaan että "pikasurautus", mutta tuubihuivi on oikeasti sellainen. Ellei joudu purkuhommiin koska kuvittelee ompelujärjestystä muuttamalla oikaisevansa ja saakin aikaiseksi kaulurin kirahville. Pois se minusta että niin olisin tehnyt, ajattelin vain varoittaa, jos jollekulle vaikka tulisi mieleen kokeilla. Tosimummolta löytyy hyvä ohje tuubihuiviin, jotta menee putkeen kun seuraavan kerran tuuubihuivia ompelen. Tai siis jotta ei mene.

 *******************************

PS. Pink Bubble-blogin ohjeita soveltaen testasin kuvien lisäämistä rinnakkain html-koodia muokkaamalla. Toimii tietokoneella, mutta meinasin saada sätkyn kun tulin blogiin puhelimella. Samaan syssyyn tuunailin tunnistepuolta. Joku omituinen kaatoluokka sinne vieläkin jäi mietittäväksi.

2 kommenttia:

heini kirjoitti...

Ihana syysretki. Syyskuvat on aina niin kaunista katsottavaa. Olen myös törmännyt viimeaikoina kirpparilla ja muualla edullisiin löytöihin, joita on ollut tarpeen ostaa. Kiva tunne, ihan kuin joku ripottelisi niitä salaa tielleni :).

Minna kirjoitti...

Syyskuvat ovat <3 Kirpparilöydöt, etenkin tarpeeseen tulevat, ovat parhautta. Varsinkin kun mulla ei oikeastaan ole kirpparisilmää. En löydä piilotettuja aarteita, niiden pitää olla tosi hyvin esillä.