keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

takaisin satulaanSaumuri, jonka kovalla tohinalla syksyllä hommasin, on viettänyt melko tarkalleen puoli vuotta kaapin kätkössä. Melko mukavan majan se oli sinne tehnytkin. Oli melkein tekemätön paikka saada se sieltä ulos. Pellavapärtö ompelupöydän kulmalla kuitenkin todistaa, että minä tein sen! Puolustuksekseni on kyllä sanottava, että laiska en ole ollut. Olen vain keskittynyt intensiivisesti muihin asioihin.

Kesähousupulan pikapaikkaus on täällä meneillään. Kyse on kierrätysompelusta, mikä on itselleni uusi juttu. Materiaali tosin löytyi ihan omasta kaapista. Pellavaa on paininjalan alla, ja virtuaalisten ompeluseurojen innostamana päätin kokeilla kumilankaa alalankana. Se onnistui yli odotusten, vaikka yhden muovipuolan onnistuinkin halkaisemaan kumilankaa puolatessani. Mutta kannatti, sen verran ihastuneesti tyttäret huokailivat lopputulokselle.

6 kommenttia:

Kati kirjoitti...

No mikä se loppputulos on? Kansa vaatii kuvia. :D

Kati kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Paula kirjoitti...

Hyvä hyvä! Mulla on ompelusinnostus niin kova, etten ole ehtinyt edes oikein kuvaamaan saati postaamaan blogiin. :)
Nähdäänkö lauantaina Vanhalla Pihalla? Aattelin kaivaa puikot naftaliinista reissun ajaksi. Käyn ainakin haistelemassa lankoja, jos en muuhun pystyisikään. :)

Minna kirjoitti...

Kati, tulee tulee kunhan valmistuu :) Kuminauhavarastoni oli muuttanmut hukkaan, ja homma keskeytyi kauppareissun ajaksi.

Paula, se on hyvä merkki että tekee enemmän kuin bloggaa! Ihan oikeeta meininkiä!
Mihin aikaan ajattelit olla paikalla? Meillä on synttärit lauantaina, ja ehdin Pihalle vasta kolmen jälkeen.

Paula kirjoitti...

No höh. En sitten ehtinyt enää tänne ennen reissua. Käytiin vilahtamassa pihalla puolenpäivän maissa, mutta neulominen ja ostostelukin jäi (onneksi!) kokonaan. Kiitos viriilien ja vauhdikkaiden pikkukaverien! :) Kävitkö neulomassa?

Minna kirjoitti...

Paula kävin sitten kolmen jälkeen hetken verran. Kauppiaat pakkailivat kojujaan, mutta hetken istuskelin siellä kellarin lattialla neulomassa. Hurja flunssa oli päällä, mutta oli hauskaa kuunnella miten muilla oli hauskaa. Mutta harmi ettei nähty.