tiistai 20. tammikuuta 2015

pitsiä pipossa


Malli/Pattern: Norie by Gudrun Johnston 
Lanka/Yarn: Debbie Bliss Cashmerino DK (muistelisin näin) 
Puikot/Needles: 3,5mm, 4mm, tjsp.  

Neuloin taas aikuisten koossa lapsen päähän sopivan pipon. Ei sillä, tämä sopii kyllä aikuisenkin päähän. Tiedän sen, koska neuloin toisen pukinkonttiin ja se kelpuutettiin käyttöönkin. Itse neuleesta on aika vähän sanottavaa, joten suunnataan katse muuhun vaatetukseen. Pipon lisäksi mallilla on yllään neulomani silkkivillainen Baktus ja pinkki huppari, jota kovasti vieroksuttiin koska se on pinkki. Nyt se on lempivaate. Se täytyi pestäkin öisin, ettei tarvitse olla yhtään päivää ilman sitä. Niinpä pukinkontista löytyi toinenkin huppari. Villakangastakin ostin kirpputorilta kahdeksalla eurolla noin viisi vuotta sitten. Lapsi on vihdoin kasvanut siihen sopivaksi. Joskus visioiden toteutuminen vaatii poikkeuksellisen paljon kärsivällisyyttä. 

4 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Onpa kiva asu, kiva pipo ja ihanat värit. Mä olen miettinyt, josko saisin ommeltua isomalle tytölle jossain vaiheessa kauniin villakangastakin. Aina välillä moiselle olisi kuitenkin käyttöä.

Minna kirjoitti...

Kati, mäkin haaveilen villakangastakin ompelemisesta talvikäyttöön. Ensin lapselle, sitten itselle. Viime talvena päätin lykätä ensi talveen, ja siltä näyttää että lykkään tänäkin talvena. Mutta ehkä joskus...!

Etna kirjoitti...

katin tyköä eksyin ja taida tulla toistekin :)

Minna kirjoitti...

Etna, tervetuloa :)